Wat we doen

Onze circle bestaat uit tien enthousiaste vrouwen die wonen in Hoorn en omgeving. Elke tweede donderdag van de maand houden wij onze clubavond. Dan komen wij bij elkaar om de nieuwe acties te bespreken, waarna we gezellig met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje bijkletsen. Wij organiseren elk jaar ongeveer 3/4 acties voor het goede doel om geld in te zamelen, maar ook steken wij onze handen uit de mouwen om goede doelen te helpen. Daarnaast organiseren wij nog leuke uitjes met elkaar! LC23 is opgericht op 8 oktober 1988.

Geschiedenis

Ladies’ Circle Nederland is opgericht op 18 april 1975.

Ladies’ Circle De Cogge Rondte is opgericht op 8 oktober 1988 en is gevestigd in Hoorn en omstreken. We zijn een serviceclub van vrouwen tot 45 jaar. De aangesloten leden komen uit Hoorn, Enkhuizen en tussenliggende gemeentes en zijn nauw betrokken met de streek en lokale activiteiten.

De Ladies’ Circle verjongt en vernieuwt zich voortdurend en Vriendschap en Service is een van de motto’s van onze serviceclub. Gemiddeld tellen we zo’n 16 leden.

Bestuur

Het bestuur van 2021-2022 bestaat uit vier Ladies:

Lucia van Leeuwen: Voorzitter

Judith van Rosmalen: Vice-Voorzitter

Cindy Ip: Secretaris

Sophie Lemmens: Penningmeester

Motto 2019/2020

Het motto van dit jaar is : Vriendschap & Service

Nieuwsgierig?

Wil je meer informatie over Ladies’ Circle De Cogge Rondte of heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of stuur een email naar lc23@ladiescircle.nl

    Foto's